Voordat ik u over mijn test vertel, wil ik u zeggen dat ik slechts één van de vele producten op de schoonheidsmarkt heb geprobeerd.

Het is mogelijk dat borstvergroting met crème kan werken voor andere fabrikanten. Hier vertel ik u over mijn persoonlijke gevoelens.

"Mausi, ik heb gehoord van een crème die verondersteld wordt de borst te vergroten," vertel ik mijn geliefde tijdens de rit.

Dan vertel ik hem dat het product ongeveer 70 euro kost en vanwege een ayurvedisch ingrediënt en sterk geconcentreerd hyaluronzuur nemen de vetcellen in grootte toe.

Volgens de artikelbeschrijving zijn de eerste resultaten al na vier weken zichtbaar.

Mijn honing glimlacht. Interessant:"Een handvol" is naar zijn mening optimaal. Sinds ik 13 jaar oud ben draag ik de bh maat 75 B en ik hou ervan. Hij ook, eigenlijk.

Maar als het erop aankomt om een beetje op een natuurlijke manier, zonder moeite en zonder risico te helpen, heeft hij er in ieder geval niets tegen.

Goed, ik zal aan de slag gaan. Het aanbrengen van crème op uw borst en decolleté in de ochtend en avond is snel. Omdat ik ben ben benieuwd naar het resultaat, denk ik aan het regelmatig gebruik van het product, zelfs als een feestje tot in de ochtenduren duurt.

Vier weken later. Hmmm..... nog geen verschil? Grappig. Is mijn huid zachter? Zo zacht als mijn bodylotion uit de drogisterij. En dat kost minder dan twee euro, in plaats van ongeveer 70 euro. Wat nu?

Wees niet zo ongeduldig, zeg ik mezelf en ga verder met mijn test. Er is nog een maand verstreken. Ik zie geen verandering. Goed, ik ga mijn meetlint meten. Net als voorheen.

"Honing, zie je een verschil," vraag ik mijn man. Nee, niets. Behalve dat ik geweldig zou zijn als de natuur mij schiep. Bovendien zou hij zich toch al eens afgevraagd hebben hoe je je borsten kunt vergroten met een crème.

Dat had ik ook kunnen vermoeden, maar het zal waarschijnlijk niet werken. Maar van nature ben ik nieuwsgierig.

Conclusie: In ieder geval bij mij werkt het niet met de "grotere crème", wat doen we? Als ik ben, houd ik van mezelf. En als je een beetje meer wilt hebben, hebben wij vrouwen een push-up bh in de kast, nietwaar? Tricks zijn toegestaan....

Tot de volgende keer en tot veel groeten uit Elischeba

UpSize

Order today and get free shipping and satisfaction guarantee

50% Only today!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *